| Despre Noi | Parteneri (jobs) | Contact
Info
23.11.2018 OFERTA! Pana la 20.12.2018 discount 25% la orice achizitie a unei licente software din pachetul FocusPrint
19.06.2018 Lansare noi versiuni a programelor FocusPrint scoalarPlus si profesionala.
Caută:

Magazin virtual

Produse
» Software
FocusPrint - matricola
FocusPrint - scolarPlus
FocusPrint - profesionala
FocusPrint - Matricola versiunea 6.3.2018
Zoom
Documentatie
Versiune demo, pret

Contact: 0740-183322
Descriere
FocusPrint - matricola - program de evidenta a elevilor intr-o unitate de invatamant precum si a disciplinelor de invatamant si a calificativelor elevilor pentru fiecare disciplina in parte pe semestre. Trebuie mentionat faptul ca pe langa optiunile enumerate mai jos programul permite si tiparirea foilor matricole si a adeverintelor.
Caracteristici:
Elevii, situatia scolara a acestora, disciplinele studiate si mediile generale sunt introduse intr-o maniera intruitiva asemanator aparitiei acestora pe foaia matricola, programul generand automat structura arborescenta a claselor.
Completarea/printarea portofoliilor scolare
Datorita unei interfete intuitive si a unor instrumente de asistenta la introducerea inregistrarilor scade substantial timpul efectiv de lucru. Instrumentele de asistenta sunt:

- memorarea disciplinelor pentru inregistrarile introduse anterior in scopul eliminarii eventualelor greseli la scrierea duplicitara. Timpul de administrare a inregistrarilor este scurtat si prin folosirea unei solutii de asistenta - auto-complete;
- setarea automata a disciplinelor pentru un elev nou introdus in cazul in care a fost introdus anterior un elev cu aceasi situatie scolara (an scolar, clasa)
- posibilitatea de a copia un portofoliu si de a-l atasa (echivalentul functiei PASTE) unui alt elev reducand in acest mod timpul efectiv de scriere a portofoliilor (se modifica doar seriile actelor de studii, celelalte campuri(competente,acte de studii) fiind identice pentru elevii cu acelasi profil scolar).
- verificarea CNP-lui, data nasterii fiind generata automat din CNP;
- calculul mediilor generale in raport cu mediile semestriale prin simpla selectare a optiunii din meniu;
- ordonarea disciplinelor in ordinea dorita in foia matricola;
- exportarea inregistrarilor in fisier Excel.

Se reduce timpul efectiv de scriere a foilor matricole pana la 75%.
Nu necesita cunostinte avansate de utilizare a calculatorului.